Groeimiddag

Tijdens een groeimiddag geef ik een workshop voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Dit is op zaterdagmiddag in een groep van ongeveer zes kinderen. Deze middag staat in het teken van creatief bezig zijn en ontdekken van wat er écht in hen omgaat. Heel laagdrempelig en luchtig. Telkens weer met een ander thema. Dé perfecte manier om te ervaren en oefenen. En intussen stiekem een stukje te groeien. Dichter naar zichzelf. Om zo te leren omgaan met kleine en grotere uitdagingen van elke dag.

  • Zaterdag 6 Maart 2021 VOL

Thema: Hooggevoeligheid, bij jezelf blijven

Kinderen die hoogsensitief zijn, voelen heel goed aan hoe iemand zich voelt. Een mooie eigenschap, wanneer je daarnaast ook echt bij jezelf kunt blijven. We gaan aan de slag met het benoemen en onderscheiden van je eigen gevoelens en je gaat naar huis met je eigen gepimpte gelukspot.

 

  • Zaterdag 10 April 2021 VOL

Thema: Zelfvertrouwen, vertrouwen krijgen in jezelf

Weten wat je kunt, voelen dat je goed bent zoals je bent en ontdekken dat je best veel in huis hebt, werkt super positief! Vertel, deel en ontdek jezelf. Je gaat op zoek naar je kwaliteiten. Waar ben je goed in? Welke eigenschap vind het mooist? Deze komt op jouw zelfportret.

 

  • Zaterdag 1 Mei 2021

Thema: Hooggevoeligheid. Loslaten, spanningen bij nieuwe dingen

Nieuwe dingen kunnen erg spannend zijn. Er gaat van alles door je heen omdat je zoveel risico’s ziet. Hoe voelt dat? Welke raad zou je jezelf willen geven? Je leert op een fijne manier om te gaan met nieuwe dingen. Je maakt een super tof masker van hout dat helemaal bij jou past en kiest een zin die jouw kracht geeft.

 

  • Zaterdag 5 Juni 2021

Thema: Pesten, stevig staan

Lelijke woorden. Flauwe grappen. Buitensluiten. Hoe voel je je daarbij? Heeft die ander gelijk? Tijdens deze middag leren ze dat iemand die pest zich vaak slecht voelt en van dat gevoel af wilt. De ander zegt en doet dingen die niets met jou te maken hebben. Ze ontdekken hoe ze kunnen blijven staan, kalm en sterk.

We luisteren naar een bijzonder verhaal wat aanzet tot voelen, praten en doen. Daarna wordt er gekleurd en knutselen we een mooie koffer.

 

  • Zaterdag 3 juli 2021

Thema: Dit ben ik, zelfkennis

Iedereen heeft wensen en dromen waarvan je hoopt dat ze uitkomen. Op expeditie dus! Je ontwerpt je eigen schateiland met jouw kwaliteiten. Er komen prachtige bergen, kalme beekjes, een vuurtoren en nog veel meer! Alles is gericht op het uiten van jezelf en het leren kennen van jezelf. Wat wil je nog leren? Waar ben je goed in? Wat laat je los? Aan het einde van de workshop neem je natuurlijk je schatkaart mee naar huis .

 

Meld je aan!

De workshops zijn van 13.30 tot 15.30u en kost €27,50 per kind. Dit is incl. alle materialen, drinken en wat lekkers.
Wil je erbij zijn? Alleen of samen met een vriendje of vriendinnetje?
Stuur een berichtje naar info@lindamoonen.nl of 0646307589

 

1.jpg