top of page

Een groeimiddag bij Linda! 

Tijdens een groeimiddag geef ik een workshop voor kinderen van 6 tot 11 jaar. Dit is in een groep van ongeveer zes kinderen. Deze middag staat in het teken van creatief bezig zijn en ontdekken van wat er écht in hen omgaat. Heel laagdrempelig en luchtig. Telkens weer met een ander thema. Dé perfecte manier om te ervaren en oefenen. En intussen stiekem een stukje te groeien. Dichter naar zichzelf. Om zo te leren omgaan met kleine en grotere uitdagingen van elke dag. 

De kosten voor de workshops zijn €29,50 incl. alle materialen en genoeg lekkers! 

1. Zaterdag 21 januari 2023 - Zelfvertrouwen en doorzetten.  VOL 

Al kletsend en schilderend ga je tijdens deze workshop op een mooie, waardevolle ontdekkingstocht. Je word je bewust van je gedachten. Je mindset. Iets wat makkelijk is hoeft niet altijd leuker te zijn dan een uitdaging. Toch? Fietsen gaat nu vanzelf, maar dat is zéker niet altijd geweest. We maken een geweldige groeiladder die jou helpt bij het stimuleren, motiveren en doorzetten.

2. Zaterdag 11 februari 2023  - 13.30 - 15.30u  -  Gedachten en gevoelens.

‘Ik kan niks’ of ‘het lukt tóch niet’ zijn twee eenvoudige voorbeelden van gedachten die je verdrietig of misschien zelfs boos kunnen maken. En dat snap ik! Want wanneer je zoiets denkt, gelóóf je die gedachten ook. Vandaag leer je stil te staan bij dat je niet alles hoeft te geloven wat er in jouw hoofd rondgaat én wat je soms denkt. Je ontdekt dat je daar zélf een keuze in hebt en dan ontstaat er ruimte. Ruimte voor andere, fijnere gedachten en ruimte om negatieve gevoelens makkelijker los te laten.

3. Zaterdag 11 maart 2023 - 13.30 - 15.30u  -  Geluksvogels.

Emoties. Hoe ga je ermee om? Wat als je soms overspoeld wordt door zoveel gevoelens dat je niet meer weet wát je allemaal voelt? Soms zijn ze met veel en dat is best verwarrend. Tijdens deze workshop leer je dat ze er zijn én er helemaal bij horen. Bij jou. Daarnaast gaan we met elkaar op reis om klein en groot geluk te ontdekken, want waar word jij gelukkig van? Je maakt je eigen geluksvogel voor thuis.

4. Zaterdag 8 april 2023 –  13.30 - 15.30u  -Ruzie; hoe ga ik daarmee om?

‘Hij begon!’. ‘Echt niet, jij!’ of ‘Ik zat hier!’ en ‘Je mag niet meedoen!’. Herkenbaar? Tijdens deze workshop hebben we het over samenspelen, over dúrven praten, gevoelens uiten, opkomen voor jezelf én luisteren naar elkaar. Want ruzie maken hoor erbij. Sterker nog: je leert er iets van om ruzie te maken. Echt waar! We luisteren naar een bijzonder verhaal wat aanzet tot voelen, praten en doen. En uiteraard gaan we ook nog creatief aan de slag.

5. Zaterdag 6 mei 2023 -  13.30 - 15.30u  - Verveling

‘Ik verveel me!’, ‘Nee, daar heb ik geen zin in’ of ‘Dat is stom!’ Ieder kind verveelt zich wel eens. Heel normaal! Vandaag hebben we het hier samen over. Wat doe je dan? Wat móet je dan? Je ontdekt waar de verveling vandaan komt en wat je kunt doen. Dat is een heleboel. Geloof me! Alle deze ideeën stop je in jouw eigen ‘ik – verveel – me – niet – pot’.

Dus! :-) Heb jij een kind tussen de 6 en 11 jaar en wil je hem of haar aanmelden voor één of meerdere van deze creatieve en gezellige middag(en) vol inzichten en ontspannen oefeningen? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@lindamoonen.nl of berichtje naar 0646307589

25.jpg
1.jpg
bottom of page