Groeimiddag bij Linda

Tijdens een groeimiddag geef ik een workshop voor kinderen van 7 tot 11 jaar. Dit is in een groep van ongeveer zes kinderen. Deze middag staat in het teken van creatief bezig zijn en ontdekken van wat er écht in hen omgaat. Heel laagdrempelig en luchtig. Telkens weer met een ander thema. Dé perfecte manier om te ervaren en oefenen. En intussen stiekem een stukje te groeien. Dichter naar zichzelf. Om zo te leren omgaan met kleine en grotere uitdagingen van elke dag. 

De kosten voor de workshops zijn €29,50 incl. alle materialen en genoeg lekkers! 

Maandag 24 oktober en Donderdag 27 oktober 2022 (herfstvakantie)

13.30u tot 15.30u 

Deze workshop gaat over geluk en vriendschap. Maar vooral ook over zichzelf. 

Vriendinnen. Sommige meiden hebben geen vriendinnen. Sommige hebben er één. Anderen hebben er heel veel. En weet je? Het doet er eigenlijk niet toe hoeveel het er zijn. Wat is dan wél belangrijk? Vriendinnen zíjn. Wat doe je wel? Wat doe je niet? Wat doen jouw vriendinnen? Ben je zelf een goede vriendin? Meidenvenijn. En nog heel veel meer! 

 

Heb jij een dochter tussen de 7 en 11 jaar en wil je haar aanmelden voor deze creatieve met gezellige en ontspannen oefeningen? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@lindamoonen.nl of berichtje naar 0646307589

25.jpg
1.jpg