top of page

Een groeimiddag bij Linda! 

Tijdens een groeimiddag geef ik een workshop voor kinderen van 6 tot 11 jaar. Dit is in een groep van ongeveer zes kinderen. Deze middag staat in het teken van creatief bezig zijn en ontdekken van wat er écht in hen omgaat. Heel laagdrempelig en luchtig. Telkens weer met een ander thema. Dé perfecte manier om te ervaren en oefenen. En intussen stiekem een stukje te groeien. Dichter naar zichzelf. Om zo te leren omgaan met kleine en grotere uitdagingen van elke dag. 

De kosten voor de workshops zijn €29,50 incl. alle materialen en genoeg lekkers! 

1. Zaterdag 28 oktober 2023 - Veerkracht 

Veerkracht helpt je kind vooruit te komen wanneer hij/ zij te maken krijgt met een tegenslag of wanneer ze spanning of stress voelen... Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met een groeimindset: problemen op kunnen lossen. Fouten durven maken. In jezelf geloven én natuurlijk leren omgaan met je gevoelens. 

2. Zaterdag 4 november 2023  -  Faalangst

‘Ik kan niks’ of ‘het lukt tóch niet’ zijn twee eenvoudige voorbeelden van gedachten die je verdrietig of misschien zelfs boos kunnen maken. En dat snap ik! Want wanneer je zoiets denkt, gelóóf je die gedachten ook. Veel kinderen hebben er last van. Met elkaar gaan we ontdekken wat jou helpt! Positief denken. Je gedachten uitdagen. Zelfvertrouwen. Ontspannen. Zomaar een paar thema's die deze middag de revue passeren. Zodat jouw kind op een ontspannen manier meer leert durven. 

Nieuwe data voor 2024 volgt snel! 

Dus! :-) Heb jij een kind tussen de 6 en 11 jaar en wil je hem of haar aanmelden voor één of meerdere van deze creatieve en gezellige middag(en) vol inzichten en ontspannen oefeningen? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@lindamoonen.nl of berichtje naar 0646307589

25.jpg
1.jpg
bottom of page