top of page

Kindercoaching

  • ‘Wat gaat er in zijn volle hoofd om?’

  • ‘Hoe kan ik haar bereiken?’

  • ‘Ik weet echt niet meer hoe ik mijn kind kan helpen!’

Soms loopt het even niet zo lekker. Het gedrag en de emoties van jullie kind zorgen voor
teleurstelling en frustratie. Het maakt machteloos. Je hebt vaak al van alles geprobeerd.
Ik kan je kind helpen om op eigen kracht tot een oplossing te komen. Ze leren hun gevoelens te ervaren en er woorden aan te geven. Ze leren vertrouwen op hun eigen gevoel en kunnen. We zijn vaak gewend om te kijken naar datgene wat niet goed gaat. Daardoor zien we niet meer wat juist wél goed gaat. Positief denken bepaalt hoe je je voelt en gedraagt.


Samen ontdekken we op welke manieren we positieve veranderingen kunnen maken. Leren om in mogelijkheden te denken en te kijken naar kwaliteiten. Ontdekken hoe je de baas kan zijn over je gedachten, gevoelens en handelen. Kinderen kunnen hierdoor weer groeien. Zich zelfverzekerder en gelukkiger voelen.

Oudercoaching
 

Uitputting, twijfel, schuldgevoel. We hadden nooit gedacht dat opvoeden zo lastig kon zijn. Het zou toch vanzelf gaan? Niet dus.. Het gedrag van je kind kan je soms behoorlijk van slag brengen. Zonder oordeel help ik je onderzoeken wat de obstakels zijn, maar kijken we vooral naar oplossingen en openingen daarvoor.
Je ontdekt hoe je óók naar je kind en jezelf kunt kijken. Onbevangen en met een nieuwsgierige blik. Positief en gericht op mogelijkheden en de kwaliteiten van je kind.

 

Op deze manier kun je thuis verder en zul je snel zien dat kleine veranderingen veel moois met zich meebrengen.

familie tekening .jpg
bottom of page