Linda heeft mijn dochter van 6 jaar enorm geholpen om haar kracht, zelfvertrouwen en inzicht te vinden. De sessies bij Linda waren vol enthousiasme, afwisseling, liefde, creativiteit en met kennis. Ik ben heel blij dat we deze stap hebben gezet omdat ik echt zie dat mijn dochter trots is op de kracht die ze heeft gevonden en wat gemakkelijker haar roze bril opzet. 

''

Met veel plezier ging onze dochter (11 jaar) een aantal keer naar Linda toe. Huppelend en blij. Op die manier kwam ze ook terug. Onze vraag aan Linda was om te kijken of er bepaalde patronen doorbroken konden worden waardoor dingen voor onze dochter, maar ook voor ons als ouders, makkelijker zouden worden. Linda heeft ons allemaal veel inzichten gegeven en handvaten die we kunnen gebruiken om verder te gaan.

Linda is erg laagdrempelig, straalt warmte en vertrouwen uit en heeft een goed contact met kind en ouders. De terugkoppelingen via mail en app zijn erg fijn. 

Toen ik je 3 maanden geleden vroeg naar een workshop ‘hoe om te gaan met emoties’ voor een vierjarige  kwam jij met het voorstel om een aantal 1 op 1 sessies met hem te doen en er zo achter te komen wat er in zijn hoofdje afspeelt, waar de blokkades kunnen zitten waardoor hij boos en verdrietig wordt. Wat heb je dit vanaf het begin goed en educatief (voor zowel kind als ouder) aangepakt. Je begon met koekjes te bakken van zijn favoriete dier de dino, liet hem praten en vertellen en je won zijn vertrouwen. In de volgende sessies ging je door op de verschillende emoties en aan de hand van het kleurenmonster maakte je hem duidelijk welke emoties hij beleeft. En hij kon aan iedere emotie/kleur een gevoel verbinden. Daardoor konden  we thuis met hem een soort van verdieping aangaan op het moment dat hij blokkeerde. Door een kleur en dus emotie te benoemen kon hij zeggen wat dit met hem deed. Ook de tekening van het monster met daar omheen de vakjes waarop een sticker geplakt kon worden als beloning dat hij niet boos is geworden, werkte positief. Nu de poster vol is mag hij ‘met de hele familie’, zoals hij zelf zegt, naar het dino Museum.


Wij zijn heel enthousiast over hoe je dit aanpakt Linda, jij weet het vertrouwen te winnen, je weet die verbinding te leggen. Deze rol als kindercoach is je op het lijf geschreven!


Dank je wel voor je hulp, je fijne feedback en dat je zo leuk met de kindjes bent.

''

''

Mijn dochter van zes jaar heeft bij Linda een Workshop Schatgravers gevolgd. Erg leuk, leerzaam en goed voor het zelfvertrouwen van het kind. Op een creatieve manier gaat het kind op zoek naar zijn/haar eigen kwaliteiten en leert om dit te benoemen. Aanrader!

''