Ervaringen

Linda heeft mijn dochter van 6 jaar enorm geholpen om haar kracht, zelfvertrouwen en inzicht te vinden. De sessies bij Linda waren vol enthousiasme, afwisseling, liefde, creativiteit en met kennis. Ik ben heel blij dat we deze stap hebben gezet omdat ik echt zie dat mijn dochter trots is op de kracht die ze heeft gevonden en wat gemakkelijker haar roze bril opzet. 

Met veel plezier ging onze dochter (11 jaar) een aantal keer naar Linda toe. Huppelend en blij. Op die manier kwam ze ook terug. Onze vraag aan Linda was om te kijken of er bepaalde patronen doorbroken konden worden waardoor dingen voor onze dochter, maar ook voor ons als ouders, makkelijker zouden worden. Linda heeft ons allemaal veel inzichten gegeven en handvaten die we kunnen gebruiken om verder te gaan.

Linda is erg laagdrempelig, straalt warmte en vertrouwen uit en heeft een goed contact met kind en ouders. De terugkoppelingen via mail en app zijn erg fijn . 

Linda is een aanrader voor ouder(s) die hun kind meer voor zich willen laten opkomen. Onze dochter van 9 jaar had veel moeite met nee-zeggen en was vooral bezig met het 'please' van anderen. Hierdoor vergat ze zichzelf en kreeg ze ook lichamelijke klachten zoals hevige buikpijn. Linda heeft haar meteen op haar gemak gesteld, laten praten tijdens de sessies en al spelenderwijs doen inzien dat ze juist moet opkomen voor de dingen die haar elke dag weer blij maken. Ze heeft onze dochter geleerd weer zichzelf te mogen zijn. Zo mooi om te zien dat ze dit nu elke dag in de praktijk brengt. Hoe goed je het als ouders ook voor hebt met je kind, soms heb je hulp nodig van een buitenstaander, een professional zoals Linda.

 Vanaf de eerste minuut was mijn 7 jarige dochter al 'fan' van Linda! Heel fijn om te zien dat die ‘klik’ er meteen was. Die was er bij mij ook en dat is erg belangrijk. Linda beheerst de kunst om je kind gerust te stellen, zichzelf te laten zijn en observeert goed wat je kind nodig heeft. Daarnaast laat ze kinderen hun eigen kwaliteiten ontdekken en leert ze deze inzetten om de minder fijne dingen aan te gaan Ook heb ik mijn dochter mee laten doen aan diverse workshops die Linda geeft: hier mogen ze hun eigen ding doen, kunnen ze zichzelf zijn en leren ze door middel van creativiteit nog meer over zichzelf. Geweldig!

Linda is een aanrader voor ouder(s) die hun kind meer voor zich willen laten opkomen. Onze dochter van 9 jaar had veel moeite met nee-zeggen en was vooral bezig met het 'pleasen' van anderen. Hierdoor vergat ze zichzelf en kreeg ze ook lichamelijke klachten zoals hevige buikpijn. Linda heeft haar meteen op haar gemak gesteld, laten praten tijdens de sessies en al spelenderwijs doen inzien dat ze juist moet opkomen voor de dingen die haar elke dag weer blij maken. Ze heeft onze dochter geleerd weer zichzelf te mogen zijn. Zo mooi om te zien dat ze dit nu elke dag in de praktijk brengt. Hoe goed je het als ouders ook voor hebt met je kind, soms heb je hulp nodig van een buitenstaander, een professional zoals Linda.