top of page
IMG_0158.JPG

Dit ben ik

Ik ben Linda. Samenwonend in Vught en heb een prachtige dochter van tien jaar. Kinderen raken mij en daar gaat mijn hart naar uit. Dat is de reden dat ik in 2009 de PABO ben gestart. Ik vind het heerlijk om te werken met kinderen en hen te laten ontdekken dat ze veel kracht in zich hebben. Kijken naar mogelijkheden vormt daarbij altijd de basis.

In mijn werk als leerkracht kom ik regelmatig kinderen tegen met moeilijke gevoelens. Ik zie gevoelige kinderen met sociale en emotionele uitdagingen.
 
De passie om kinderen en ouders te coachen zat altijd al in mij. Ik heb een sterke aantrekkingskracht tot kinderen die wat extra hulp nodig hebben. Na een intensieve opleiding maakte ik van mijn passie
werkelijkheid en ben ik mijn eigen Kindercoachpraktijk gestart. Dit doe ik nu naast mijn werk als leerkracht in het basisonderwijs.
In mijn praktijk begeleid ik kinderen en ouders met verschillende hulpvragen. Met mijn ervaring in het onderwijs leer ik kinderen wat hun kwaliteiten zijn, hoe ze deze kunnen inzetten om zich weer
sterk te voelen en lekker in hun vel te zitten. Eenvoud, klein geluk, de twinkeling in hun ogen, verbinding met jezelf en zelfvertrouwen is wat ik ze mee wil geven. De rol van een Kindercoach is een andere dan die van een leerkracht. Het verschil? Een leerkracht kent de meeste antwoorden, maar een goede Kindercoach kent de meeste vragen. Door de juiste vragen te stellen vinden kinderen hun eigen oplossingen, zonder dat ik ze hierbij adviseer of vertel wat ze moeten doen. Hoe mooi is dat!

bottom of page