top of page

Webinar

Hooggevoelige kinderen thuis: help!
 

Herken je dit? Veel nadenken, piekeren, je 'anders' voelen, onzekerheid, een sterk inlevingsvermogen en altijd willen zorgen voor anderen? Of volledig van slag door het geluid van de stofzuiger, driftbuien, huilen, overprikkeling, mopperen, moeilijk in slaap komen, kriebelende kleren…. Het is in veel gezinnen de orde van de dag en kan zowel ouders als het kind laten struikelen. Er zijn ook ontzettend veel positieve en mooie kanten die hooggevoeligheid met zich meebrengt.

Tijdens deze Webinar vertel ik je alles over de veranderingen, worstelingen en emoties die een hooggevoelig kind doormaakt. Wat is hooggevoeligheid nou precies? Hoe werkt het? En hoe kun je je kind hierin begeleiden?
 

Als je beter begrijpt hoe het komt dat jouw kind op bepaalde manieren reageert, lukt het je ook er beter mee om te gaan. Je voelt je minder snel geïrriteerd bij eindeloze omkleedsessies, dramatische buien en ander gedrag. En dat is precies wat ik elke ouder gun! Door het beter begrijpen waarom je kind soms doet zoals hij /zij doet, komt er meer rust en acceptatie, herken je eerder de signalen, maak je andere keuzes en stel je prioriteiten.
 

Geloof me, het is echt mogelijk om wat te veranderen en de cirkel te doorbreken. Nee, het vraagt niet heel veel en je hoeft niet allerlei gekke trucs uit te halen. Hoe wel? Met praktische tips en tools. Simpel. Handvatten krijgen zodat je weer meer rust en plezier gaat ervaren. Daar ga ik je bij helpen. Heerlijk toch?
 

Datum: Maandag 19 april 2021

Tijd: 20.00 - 21.00 uuur

Investering: € 9,50

Locatie: Online

Inschrijven: Stuur een email naar info@lindamoonen.nl of berichtje naar 0646307589  


 

bottom of page